Aanmelden evenement

Organiseert u een evenement en bent u daarvoor op zoek naar EHBO’ers? Onze vereniging heeft vrijwillige EHBO’ers die bij uw evenement ingezet kunnen worden. Vul onderstaand formulier in om hulpverlening bij uw evenement aan te vragen. Wij verzoeken u de aanvraag minimaal drie weken voor aanvang van het evenement in te dienen.

Indien u vragen heeft over de inzet van EHBO’ers bij uw evenement, als er voor uw evenement aanvullende eisen gesteld worden aan de kwalificaties van EHBO’ers of als u informatie wilt over onze tarieven voor hulpverlening, neem dan contact op via de mail secretaris@ehbo-westfrieshoorn.nl  of bellen naar 0639726704

Na invullen van het formulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Uw aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen en wij gaan op zoek naar vrijwilligers om de dienst in te vullen. Zodra we voldoende hulpverleners beschikbaar hebben, ontvangt u van ons een bevestiging.

Indien u bij een evenement ondersteuning nodig heeft van EHBO’ers van de EHBO vereniging Westfrieshoorn kunt u onderstaand aanvraagformulier invullen. Bij evenementen is een inzet van minimaal 2 hulpverleners verplicht.

Aanmelden Evenement